Önce dudaklarından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Gönül Dağı setinde taciz skandalı… Ayrıca iki kadın arasında

Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan taciz skandalıyla birlikte TRT1'de yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi gündeme gelmişti. 31 Ağustos 2023'te meydana gelen olayda, iki kadın set ekibi arasında yaşanan taciz olayı yargıya taşındı.

Gönül Dağı setinde yaşanan ve mahkemeye taşınan taciz davası geçen hafta sona erdi. Kuaför asistanı Zeynep Çetinkaya'yı dudaklarından öpmeye çalışarak taciz eden set makyaj müdürü Kardelen Özbek hakkında karar çıktı.

TACİZ DAVASI KAPATILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu. Mahkeme heyeti, sanığı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırırken, hükmün açıklanmasının ertelenmesine karar verdi. Özbek 5 yıl içinde kasten suç işlerse cezası infaz edilecek.

kalp dağı 3

Snema TV Birliği avukatı Ceren Kalı ise şunları söyledi: “Sinema TV Birliği olarak işyerlerinde meydana gelen her türlü cinsel taciz ve istismar olaylarını istisnasız takip etmeye ve mağdurlara hukuki destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu durumda çok hızlı ve etkili bir soruşturma yapılarak dava açılması ve failin cezalandırılması mümkün oldu. Hızlı, adil ve hakkaniyetli bir karar alınmasının adalete olan güveni güçlendirmesi açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

kalp dağı 2

“TACİZİ BİLDİRİRKEN…”

Sinema TV Birliği yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği 'Gönül Dağı' adlı dizi projesinde kuaför asistanı olarak çalışan meslektaşımız Zeynep Çetinkaya (21), dizide çalışan Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğradı. Aynı dizinin setinde Make UP'ın başında bulunan ve yapım şirketi tarafından tacize uğrayan Zeynep Çetinkaya'ya cinsel tacizde bulunan Kardelen Özbek, yaşadığı tacizi haber vermesine rağmen haksız yere işten çıkarıldı ve Zeynep Çetinkaya'ya ceza verilmesine karar verildi. Zeynep Çetinkaya'nın yanındayız!”

Birlik

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Artık 15 yaşında!  İşte Filozof Atakan'ın son haliArtık 15 yaşında! İşte Filozof Atakan'ın son hali
Beyninde pıhtı oluştu ve felç geçirdi!  Zor zamanlar Beyninde pıhtı oluştu ve felç geçirdi! Zor zamanlar
ATV'de şaşırtan son karar!  Tarih belirlendi  ATV'de şaşırtan son karar! Tarih belirlendi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber